KINDERBOEKENWEEK SHOW 

Heeft u nog geen leuke toevoeging, opening, afsluiting of show voor de Kinderboekenweek? Niet getreurd! Wij zetten speciaal voor de Kinderboekenweek elk jaar een show in elkaar, die wij zullen opvoeren bij u op school! Het thema van de show is dit jaar “En toen?”, speciaal voor de Kinderboekenweek 2020!

Meer informatie over de Kinderboekenweek show van dit jaar?

 Hoe ziet de Kinderboekenweek show eruit? 

De show duurt ongeveer 45 minuten en zit elk jaar vol met spannende jongleeracts, magische goocheltrucs en creatieve ballonvouwkunsten.

 

Naast deze acts is het betrekken van het publiek ook een belangrijk aspect van de show. De kinderen zullen als groep, maar soms ook 1-op-1 betrokken worden bij de show.

FAQ Kinderboekenweek 2020

Wanneer is de Kinderboekenweek 2020?

  • De Kinderboekenweek is van 30 september t/m 11 oktober 2020

Voor welke leeftijd is de KinderBoekenWeek Show?

  • De KinderBoekenWeekShow is leuk voor jong en oud en geschikt voor alle basisschoolkinderen. De show is extra aan te raden voor de bovenbouw (groep 5 t/m groep 8).

Wat is de Kinderboekenweek?

  • De Kinderboekenweek wordt elk jaar in oktober gehouden. Tijdens het tien dagen durende evenement zijn er in het hele land allerlei activiteiten rond het kinderboek. Op grote schaal haken bibliotheken, het onderwijs, boekhandels en culturele centra hierop in. Het jaarlijks wisselende thema van de Kinderboekenweek dient als leidraad bij de organisatie van de vele activiteiten.

-bron: kinderboekenweek.nl​

Welk Kinderboekenweek boek is er?

  • Het is tijdens dit schrijven nog niet bekend voor de Kinderboekenweek welk boek er dit jaar als geschenk is. Wel is bekend dat het boek zal worden geschreven door Arend van Dam.

 

Schrijf je Kinderboekenweek met of zonder hoofdletter?

  • Om eerlijk te zijn hebben we geen idee. We hebben er in de huisstijl voor gekozen al onze acts met hoofdletters te schrijven. Neem bijvoorbeeld JohnBallon, LightAct of de naam TravelDudes.

Hebben jullie ook YouTube?

  • Jazeker! Naast onze promofilms gaan wij ook elke maand met één van onze fans op avontuur. Je kunt onze avonturen volgen via onderstaande knop.