Entertainment op de kerstmarkt

De BallonnenKraam is een van de nieuwe concepten die we dit jaar met TravelDudes Entertainment hebben gecreëerd. Deze hebben we in december vooral aan kerstmarkten mogen verkopen.


John's BallonnenKraam
John's BallonnenKraam - TravelDudes Entertainment

Bij de BallonnenKraam zijn Bart en ik (John) beide aanwezig. Het is altijd een feest om met Bart samen ballonnen uit te delen. Ik kan erg genieten van de interactie die wij samen hebben.


De variatie aan mensen die bij de kraam komen is wat het voor mij erg leuk maakt. De kinderen die vol enthousiasme in de rij staan om een ballonfiguur te ontvangen, tot aan de volwassen die het stiekem ook heel leuk vinden om een ballon te krijgen.


Wat ik het leukst vind aan de BallonnenKraam is dat elk evenement een ander thema heeft! Zo is op de kerstmarkt het thema kerst, hier mag ik dan de BallonnenKraam op aanpassen. Dit doe ik door middel van de poster waarop de kinderen een ballonfiguur kunnen kiezen en door de ballonnen die ik vouw.

Zo is in mum van tijd de kerstmarkt overspoeld met gethematiseerde ballonfiguren. En is het niet gek dat de eerste reactie van de mensen is: "oh daar komen de ballonnen dus vandaan...!!" Waarna ze enthousiast in de rij gaan staan.


Meer informatie over de BallonnenKraam vind je hier.


BallonnenKraam poster thema kerst
BallonnenKraam poster - thema kerst

31 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven