Goochelaars op bedrijfsfeest Muntz - Amersfoort

Bijgewerkt: 20 feb 2020

Op 20 december mochten Bart en John als goochelaars duo het entertainment verzorgen op het bedrijfsfeest van Muntz uit Amersfoort.


Muntz is een reclamebureau dat zich bezig houdt met vernieuwing en trends. Ze werken met passie, lef en een gezonde dosis lol, net als wij.


Via ons online reserveringssysteem koos Muntz makkelijk en snel voor het GoochelaarsDuo op hun bedrijfsfeest. Dat dit de juiste keuze was bevestigt de mooie recensie die we gekregen hebben

(onderaan deze pagina)John en Bart

Als John en Bart als goochelaar geboekt worden proberen zij een connectie te maken met alle gasten op het event. Ze gaan bij elke gast langs om onmogelijke goocheltrucs te laten zien! Dat zorgt er voor dat iedereen op het feest even persoonlijk wordt aangesproken en kan genieten van de trucs.


Bart en John zijn zoals altijd met veel enthousiasme begonnen aan de boeking. Ze werden warm ontvangen en de medewerkers van Muntz hadden het enorm naar hun zin: ''Jullie hadden me tot drie keer toe! Zeker door blijven gaan!'' sprak medewerkster Carolina.


Een geslaagd feest

Het horen van ludieke uitspraken van gasten maakt mij trots. Als ik deze uitspraken hoor weet ik dat het Bart en John gelukt is om passie en enthousiasme over te brengen op de gasten met hun goochelact.


De recensie die wij naar aanleiding van deze boeking hebben ontvangen is ook mooi:


★★★★★ | Mike Baan, medewerker Muntz.
''Bart en John kwamen dit jaar langs op onze jaarlijkse kerstborrel voor wat walk-around-magic. Geen traditionele goochelshow maar lekker laagdrempelig en interactief tussen de mensen. Deze talentvolle enthousiaste jongens weten wat entertainment is en lieten iedereen vol verbazing achter aan het eind van de avond. Een dikke aanrader voor elk bedrijf die een extra touch aan een event wil geven!''
John slikt ballon in bij Muntz Amersfoort

Wat Mike zegt is precies wat Bart en John willen bereiken met hun goocheltrucs: iedereen vol verbazing achterlaten! Zo heeft John de avond afgesloten met zijn bekende ballonnen truc.


Benieuwd naar de goochelact? Neem vrijblijvend contact met ons op of kijk op:

www.traveldudes-entertainment.com/goochelaar


28 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven