Goochelen op Sweet 16 - Manou Jue Cardoso

Op 5 januari mochten John en ik optreden op de verjaardag van actrice, zangeres en reporter Manou Jue Cardoso.

John voert een goocheltruc uit bij Manou.


Manou deed op haar Instagram ( @manoujuecardoso ) een verzoek aan haar 117 duizend volgers: of er iemand was die wilde DJen op haar Sweet 16 Party. Wij komen vaak op feesten, maar wij zijn geen DJ. Toch hebben wij voorgesteld om te goochelen, met als klap op de vuurpijl een jongleeract. Dat vond ze een heel leuk idee!


Wat trok haar precies aan aan het goochelen? Het mysterieuze. De welbekende Mindf*ck van Viktor Mids, maar dan in het echt! Recht voor je neus.


Toen we daar waren kregen we om de haverklap te horen ''Ik wist niet dat dit mogelijk was!". Of mijn favoriete uitspraak: ''Dit is beter dan op internet!''. En dat is waar we het voor doen. De verwondering bij gasten. Prachtig.


Omdat ik niet jongleer als andere jongleurs wilde Manou deze act ook graag op haar verjaardag hebben. Jongleren kan op veel manieren. Op haar Sweet 16 heb ik geprobeerd er een spektakel van te maken met lichtgevende ballen in het donker. Zo is deze act voor alle leeftijden mooi om te zien. Ook voor mensen die al heel wat gave dingen hebben gezien. Ook op festivals, bedrijfsfeesten en bruiloften doet deze act het vaak enorm goed.


Als eerste boeking van 2020 belooft dit een mooi jaar te worden. Ik hoop dat we nog veel meer mensen gaan verwonderen dit jaar.


Voor meer informatie over de goochelact klik hier: www.traveldudes-entertainment.com/goochelaar

Voor meer informatie over de jongleeract klik hier: www.traveldudes-entertainment.com/jongleur44 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven