YouTube serie

Bijgewerkt: 18 mrt 2020


Vanaf januari 2020 zijn wij begonnen met onze YouTube serie "TravelDudes op avontuur met..."

Het woord serie is niet meer uit ons systeem te denken. Je kent het wel, op een luie zondag-middag op de bank Netflix kijken. Maar een serie op YouTube is anders dan op Netflix. Wat is dan een YouTube serie? En waarom zouden wij hier aan beginnen? Ik geef hieronder antwoord op deze vragen.


Waarom wij een YouTube serie zijn begonnen.

Wij zijn voornamelijk bekend door goochelen, jongleren en ballonkunsten op business to business events. Waarom zouden wij dan ons richten op tieners die ons nooit gaan betalen? Dit is namelijk onze sociale bewijskracht, één van de 7 principes van Cialdini. Zij bewijzen dat wij leuk zijn en doordat zij ons volgens en ons leuk vinden kunnen wij bedrijven overtuigen dat onze shows ook leuks zijn. Om meer tieners bij ons fanbase te betrekken, betrekken wij elke keer een volger. Doordat zij zelf in de video zitten vertellen zij het aan vrienden en familie, daarnaast delen zij het meestal ook met hun netwerk op sociale media.

Vorig jaar hebben ook wij verschillende video's gemaakt voor op ons YouTube kanaal; zwaardvechten, ZomerTour, vloggen, JubileumShows nog veel meer. Dit jaar wilde wij het dus anders aanpakken. Wij komen voor ons werk op ontzettend veel plekken waar je niet elke dag komt. Daarom leek het ons leuk om onze volgers mee te nemen naar een aantal van deze plekken. Dit is tegelijkertijd ook een mooie mogelijkheid om hen beter te leren kennen. Zo is het idee ontstaan om er een serie van te maken. Om echt samen met onze fans iets leuk te gaan doen. Onze fans hebben zelf de naam bedacht van de serie, zo is het uit eindelijk "TravelDudes op Avontuur met..." geworden.


Wat is een YouTube serie?

Een YouTube serie zijn een aantal video’s met hetzelfde format. Dat wil zeggen dat er door elke aflevering een rode draad heen loopt. Er is een intro, een uitleg, veel actie of informatie en dan een afsluiting. Door dit steeds in iedere aflevering te verwerken ontstaat er een serie.Waar de serie over gaat.

Het gaat er over dat Bart en ik echt op avontuur gaan met onze fans. De avonturen kunnen van alles zijn, van skiën tot aan een dagje naar de dierentuin. Zolang er maar genoeg te doen is en het voor ons ook als een dagje uit voelt. Zo zijn we een keer wezen schaatsen op Kunstijsbaan Breda en mochten wij skiën/snowboarden in de Uithof (Den Haag).


Ben je benieuwd wanneer de afleveringen online komen?

Om er voor te zorgen dat mensen weten wanneer ze een video kunnen verwachten uploaden wij elke laatste donderdag van de maand een nieuwe aflevering op ons YouTube kanaal (TravelDudes Entertainment). Ook zorgen wij elke week voor korte fragmenten van de aflevering, deze zijn te vinden op ons Instagram account (@traveldudesofficial). Zeker de moeite waard om te volgen en wie weet nemen wij jou de volgende keer mee op avontuur.


25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven